To je to što me zanima!

Uvjeren da umire, priznao ubojstvo od prije 32 godine

Amerikanac koji je mislio da umire od posljedica moždanog udara, priznao je ubojstvo 1977. god. Digli su optužnicu i sada mu prijeti smrtna kazna
Vidi originalni članak

Jamesu Breweru (58) prijeti smrtna kazna zbog, do sada, neriješenog ubojstva u Tennesseeju 1977. godine. Uvjeren da umire od moždanog udara, Brewer je priznao kako je pucao u 20-godišnjeg susjeda Jimmyja Carrolla. Policija ga je tada uhitila sumnjajući da je on ubojica, ali je pobjegao iz Tennesseeja nakon što je platio jamčevinu. Preselio se u Oklahomu. Čim mu se popravilo zdravstveno stanje, uhitila ga je policija.
- Želio je olakšati dušu misleći da ide u pakao - rekao je detektiv Tony Grasso koji ga je ispitivao u bolnici u Oklahomi.
Bivši radnik u tvornici promijenio je ime u Michael Anderson i sa ženom Dorothy mirno živio u Shawneeju. Par je postao aktivan u lokalnoj crkvi, gdje je i ubojica osnovao grupu za učenje Biblije. Nakon moždanog udara, Brewer je nazvao policiju i sve im priznao. Vjerujući kako Carroll zavodi njegovu suprugu, pucao je u njega.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare