To je to što me zanima!

Uvjerio je žene da sprečava rak masažom dojki i zgrće lovu

Serge Benhayon (48), koji tvrdi da je reinkarnacija Leonarda Da Vincija, u posao je uveo i kćer koja za 70 australskih dolara po satu razgovara s jajnicima pacijenata!
Vidi originalni članak

Serge Benhayon (48) iz australskog grada Lismorea, bivši instruktor tenisa koji nema nikakvu medicinsku naobrazbu i koji vjeruje da je reinkarnacija Leonarda Da Vincija, zgrće pravo bogatstvo tako što masira ženama grudi.   

Benhayon je pripadnice ljepšeg spola uvjerio da njegovi tretmani sprečavaju rak dojke te im nudi takozvanu ezoteričnu masažu kojom, tvrdi, poboljšava protok energije. 

Jednako nevjerojatan dio priče kaže da, iako nema baš nikakvog znanstvenog dokaza da njegova terapija doista djeluje, pacijentima njegovu masažu sufinancira Australsko ministarstvo zdravstva, što drugim riječima znači da sve to još plaća država.

Kćer mu razgovara s jajnicima pacijenata

No, niti tu nije kraj gotovo nevjerojatnim informacijama, Benhayoun je u biznis uključio i kćer Natalie (22), koja za 70 australskih dolara (otprilike 450 kuna) po satu razgovara s jajnicima pacijenata!

Za Natalie se ne zna je čija je reinkarnacija, no zato osebujni liječnik pacijentima tvrdi da je njegova druga kćer Simone ponovno rođeni Winston Churchill.

Kako bilo, Benhayon se ovih dana našao na udaru javnosti jer ga je devet muškaraca optužilo da je razorio njihove veze. Upozoravaju da je 'Leonardo Da Vinci' izgradio kult i da smatra sebe božanstvom, te ističu da mijenja životne navike svojih pacijenata kako bi ih mogao kontrolirati.

Benhayon naravno takve optužbe poriče te tvrdi da je odlazak kod njega stvar izbora i da ga je spremno braniti oko dvije tisuće ljudi.

Među njima je mnoštvo žena čije će grudi još neko vrijeme dirati isključivo on jer im nakon masaže daje kremu 'protiv negativne energije' zbog koje ih njihovi parteneri ne smiju dirati po tom dijelu tijela. Osim, naravno, ukoliko on to ne odobri.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • novi-rođo1 23.07.2012.

    da ovo je sad glupo zato što dolazi iz australije,kad ovoliko negativnosti ima od čeag živi braco cigan poznati zagrebački iscjeljitelj.sjetite se samo koje su to promenade u gradu odnosno na rotoru u petrovoj kada bracika ima rođendan.od čeag i čime se bavi nano centar koji ima kliniku u svakom malo većem gradu hrvatske.zar i to sve nije samo jedna obična demagogija,ali mi hrvati smo opće poznati po tome da u susjedovu oku vidimo vinsku mušicu,a u svome nevidimo ni slona ili susjedu prigovorit kak mu je dvorište neuredno,a svoje nismo očistili desetljećima.

  • dafak_1 23.07.2012.

    did i just read? jajnici,priča s jajnicima,she must be really high!i novcem si plaća novo gruvanje.

  • nika28 23.07.2012.

    a gledajte ljudi, mozda on nista tako ne izljeci ali ako mu se zene uporno vracaju ocito to sto radi radi dobro. hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare