To je to što me zanima!

Uz pjesmu dalmatinske klape je kleknuo i zaprosio voljenu

Splićanin Neven Buljan (51), upravitelj varaždinske dvorane Arene 51, iznenadio je svoju voljenu djevojku Ivu i ispred prepune dvorane je zaprosio. Odgovorila je - da!
Vidi originalni članak

Subotnji nastup dalmatinskih klapa u prepunoj dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, više tisuća ljudi će pamtiti po lijepoj pjesmi, ali i po neobičnom događaju. 

Upravitelj varaždinske Arene 51, Splićanin Neven Buljan (51), ispred prepune dvorane je zaprosio odabranicu svog srca. 

Nakon što su se stišavali zvuci klape Cambi, praćen glazbom, voditelj je ispričao uvodnu priču o Dalmatincu, moreplovcu čiji je brod zastao u jednoj luci prije nego nastavi plovidbu svijetom. Kapetan broda na obali je ugledao mladu ženu…

Nakon toga, iz prvog reda ustao je Neven Buljan, izvadio iz džepa zlatni prsten i dubokim ugodnim glasom upitao ženu koja je cijelo vrijeme sjedila pokraj njega:

- Iva, hoćeš li se udati za mene? Nakon što se njegova 16 godina mlađa odabranica snašla, odgovorila je - da. Potom je ustala, a Neven ju je uz zvuke romantične balade i gromoglasan pljesak publike vrtio od ljubavi i sreće.

- Vjerujte mi, meni su ovakve prosidbe prije bile možda smiješne, sve dok nisam sreo Ivu. To je ljubav koja se događa samo jednom u životu. A dalmatinska pjesma je meni u srcu i to našoj ljubavi daje još veću vrijednost jer nas je zbližila prije nekoliko mjeseci. 

- Ja sam poslovni čovjek, a Iva je sve što želim, moj smisao. Iza nas je iskustvo koje nas je naučilo da se prava ljubav mora čuvati i cijeniti - ispričao je Splićanin koji već pet godina živi u Varaždinu. 

Tu je s Ivom, komercijalisticom iz Čakovca, odlučio ostati i sagraditi dom.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • majalena 17.10.2012.

    Ona je inače udana, majka dvoje male djece, muž na gradilištu u Srbiji. Toliko o romantici. Taj dio priče zaboravljen?

  • Toby1 16.10.2012.

    katalastrofa. kako došlo, tako ošlo

  • bbbdado 16.10.2012.

    Dobro bi bilo da saznamo za otprilike godinu , dvije što je bilo sa tim parom . Da li su još zajedno ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare