To je to što me zanima!

Uz pomoć umjetne inteligencije promijenili karijeru: Milanović ZET vozač, Plenković glazbenik

Na listi su se, uz predsjednika i premijera, našli Goran Bare, Maja Šuput, Severina, ali i Tomislav Tomašević te bivša predsjednica Grabar-Kitarović
Vidi originalni članak

Uz pomoć umjetne inteligencije moguće je preko noći promijeniti i cijelu karijeru. Naime, jedan korisnik Reddita je, uz pomoć programa Midjourney, brojnim poznatim Hrvatima promijenio posao.

Na listi su se, između ostalog, našli Andrej Plenković kao 'glazbenik koji pjeva obrade', Goran Bare kao saborski zastupnik, Zoran Milanović kao vozač ZET autobusa te Maja Šuput kao časna sestra. Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević je postao mađioničar, a Ivan Pernar beskućnik.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Kad slavni promijene karijeru (kroz umjetnu inteligenciju)
by u/futurewham in hrvatska

"Plenki isti Hari Rončević", "Podržavam Bareta u Saboru, dapače, vjerujem da bi bio na svim sjednicama i opravdao povjerenje glasača", "Išao bih kod Šeksa u birtiju 1/1", nizali su se komentari ispod objave.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • cool555 10.09.2023.

    Maja Šuput loše,časne ne nose kosu vani na koncu Ona nema tu dužinu osim fake dlaka 😂Bare isto nije nešto...Nevjerojatno Plenki br.1.Da ću ovo napisat, kladio bi se da je nemoguće.

  • sunčana20 25.07.2023.

    baš sam se nasmijala

  • maw 12.06.2023.

    A Marija

Komentiraj...
Vidi sve komentare