To je to što me zanima!

Vatrogasci spasili divlji par nakon male igre s lisicama

Britanci su samo htjeli malo začiniti svoj seksualni život, no kad su bili gotovi nisu mogli više pronaći ključeve lisica. Zato su morali zvati pomoć
Vidi originalni članak

Zoe Coamish (32) i njezin mladić Stuart Fisher (34) uživali su u intimnoj večeri. Glavno pomagalo u "veselim" igricama bile su metalne lisice. Međutim, Stuart je slučajno zagubio male ključeve. Nakon silnog traženja odlučili su nazvati policiju. Trojica službenika uspjeli su otkinuti lisice s kreveta, ali nisu znali kako ih ukloniti s njezinog zgloba. Jedino što je preostalo nesretnom paru bio je odlazak u obližnju vatrogasnu postaju. Tamo ih je dočekalo 20 muškaraca koji se nikako nisu mogli dogovoriti tko će imati čast skinuti tu malu "igračku" sa Zoeinog zgloba.
- Nikad u životu nisam bila crvenija u licu. Policajci su se smijali, vatrogasci se natezali tko će mi skinuti lisice, a ja nisam mogla doći k sebi od srama - potvrdila je za The Sun prodavačica.
Stuart je rekao kako mu je djevojka na kraju ipak oprostila jer mu nije bila namjera da uživaju u malim vratolomijama u društvu policije i 20 vatrogasaca.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sabahir 26.09.2007.

    jedan cura + dečko + 20ak uniformiranih muškaraca, e to se zove gangbang party

Komentiraj...
Vidi sve komentare