To je to što me zanima!

Velik korak za "pivočanstvo": Poslali prvo pivo u stratosferu

Dvojica strasnih pivopija koji su se predstavili kao Danny i Rich poželjeli su učiniti nešto što nitko nije, pa su u nebesa poslali pivo kako bi ga rashladili i popili
Vidi originalni članak

Domišljati su momci pritom zasigurno nešto stavili i u džepove jer su ideju predstavili kompaniji Natural Light čiji su se čelnici oduševili i odlučili sponzorirati projekt.

Danny i Rich su potom konstruirali letjelicu nazvanu "Aluminum Fullcan", te je poslali u nebo 18. studenog (nažalost ne navodi se odakle, op.a.)

Letjelica je provela u visinama nešto više od dva sata, dosegnula 28 kilometara, te na kraju pala stotinjak kilometara od mjesta odakle je lansirana.

Dvojac je povijesnu limenku piva uspio pronaći zahvaljujući GPS navigaciji, te je omiljeni napitak ubrzo ispraznio, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Qatayam 30.11.2011.

    Konstruirali letjelicu ??? napuhali su gumeni balon !

  • mikyyyy 29.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare