To je to što me zanima!

Veliki misterij u kinu: Nakon premijere pronašli - krastavac!

Djelatnici australskog kina Hayden Orpheum Picture Palace zaklinju se da su krastavac pronašli među sjedalicama. Njihova objava na Facebooku izazvala je lavinu lascivnih komentara
Vidi originalni članak

Nastavak mega uspješnog filma "50 nijansi sive" stigao je u svjetska kina. U filmu '50 nijansi mračniji' baziranom na istoimenoj knjizi E. L. Jamesa ponovno gledamo Jamieja Dornana i Dakotu Johnson, koji tumače uloge Christiana Greya i Anastasije Steele. Dok Christian i Ana grade svoju vezu na povjerenju i novom ugovoru, sjene iz Christianove prošlosti ih počinju proganjati s namjerom da unište njihovu budućnost.

Nakon premijere u australskom kinu je pronađen krastavac i čini se da se netko poprilično zanio u gledanju filma poznatog po seksualnoj tematici, a korisnici Facebooka očekivano su imali hrpu komentara na ovo.

- Još je čudnije što bi ga netko primio u ruku za potrebe fotkanja.

- Pod hitno očistiti ruku.

- Ponjuši ga.

- Bez rukavica? Fuuuj!

Glasnogovornik kina na Facebooku brzo se snašao, pa je korisnicima najveće svjetske društvene mreže ponudio sendviče s krastavcima...

- Znam da svi misle da je ovo naš nekakav marketinški trik. Ali, vjerujte, nismo toliko pametni - napisao je. Vlasnik krastavca još je nepoznat.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Petko Lugarusic 16.02.2017.

    Da, svi misle da je ženska u pitanju. A danas bi i muškić neki mogao biti vlasnik toga. Čudo da nije bio suzavac, ali bilo je suza od smijeha.

  • PATRICIA 16.02.2017.

    Nekome je dobro posluzio😆

  • facanikola 16.02.2017.

    Odmah ce iskoristit taj krastavac za sendvice 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare