To je to što me zanima!

Video: Britanski turisti ulovili čak pola tone tešku jesetru!

Prava je sreća da je vodič bračnog para iz Salisburyja uz sebe imao kameru jer je divovska jesetra jedna od najvećih riba ulovljenih u povijesti Sjeverne Amerike. Wow!
Vidi originalni članak

Michael i Margaret Snell, bračni par iz engleskog grada Salisburyja, ulovili su jednu od najvećih riba u povijesti Sjeverne Amerike, čak pola tone tešku veliku bijelu jesetru!

Golemu ribu su zatekli rijeci Fraser na samom zapadu Kanade, a njihov vodič Dean Werk je mišljenja da je uhvaćeni monstrum star najmanje stoljeće.

- Jesetra na sebi nije imala nikakvu oznaku što znači da sigurno nije bila izvađena iz vode zadnjih 18 godina - izjavio je Werk, koji je istaknuo da u 25 godina karijere nikada nije vidio tako divovsku ribu.

Bračni se par s ribom mučio otprilike 90 minuta prije nego što ju je ulovio, a nakon što je jesetra dobila oznaku, odlučili su je pustiti natrag u rijeku.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ddudaj 22.07.2012.

    Ogromna ribetina, osobno sam vidio (ne ulovio) šarana od 24kg, štuku od 8,5kg, znam da mogu biti veće i teže, "moje" ribe ne spadaju u kapitalce, ali ovo je prava riba. Dali baš ima 500kg neznam i teško je procijenit. Pošteno je ako su je pustili na slobodu.

  • angelos 22.07.2012.

    vau, koja riba...pošteno, što su je vratili, jer zaslužuje još dugi život...bravo...

  • Captain Hook 22.07.2012.

    Ako ima 90 kg super ali sumnjam... 24 sata molim da prestanete ovakve "spektakl" gluposti izvodit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare