To je to što me zanima!

VIDEO Dali su mi otkaz u školi jer repam! Okupila sam učenike i snimila s njima oproštajni spot

Prošle godine proglasili su je i učiteljicom mjeseca. Ali nakon što se društvenim mrežama proširio spot u kojem je ona glavna zvijezda, roditelji djece su se pobunili
Vidi originalni članak

Domonique Brown predavala je povijest u srednjoj školi u Detroitu. Drippin Honey joj je umjetničko ime u glazbenoj karijeri. Kad su to roditelji učenika kojima predaje saznali, pobunili su se. I Domonique je dobila otkaz. Barem tako tvrdi. Prvo je u školu stigla anonimna dojava, ona smatra da su to dojavili roditelji. Nakon nekoliko mjeseci  Domonique su pozvali u ured.

- Natjerali su me da odem jer sam reperica - rekla je Domonique, koja je u školi radila sedam godina i planirala je upisati i magisterij pa doktorat. Prošle godine proglasili su je i učiteljicom mjeseca. Ali nakon što se društvenim mrežama proširio spot u kojem je ona glavna zvijezda, roditelji djece su se pobunili.

- To je bilo lani, tad sam imala prvi sastanak s dekanom i ravnateljem. Rekli su mi da su vidjeli moj spot i da nisam dobar uzor djeci jer repam - ispričala je, prenosi New York Post. Nastavila je raditi u školi, a nakon posla prebacila bi se na snimanje spotova.

- Nakon pet mjeseci i hrpe sastanaka, rekli su mi da biram: škola ili muzika. Tražili su i da izbrišem sve s društvenih mreža. Otišla sam - rekla je Domonique, koja je za kraj okupila studente i s njima snimila oproštajni spot. 

Pogledajte video

Dodala je da je glazba dio kulture i da ne želi odustati od toga samo zato jer drugi misle da mora.

- Kažu da loše utječem na djecu? Jesu li razmislili koliko ce utjecati na tu istu djecu to što su me otpustili i što im nisam više učiteljica? Moj privatni život nema nikakve veze s ovime što radim. U školi sam profesionalna i posvećena edukaciji djece - rekla je.

Iz škole nisu htjeli komentirati slučaj otkaza učiteljici. Kažu kako su to privatne stvari koje se tiču osoblja i učenika i detalji nisu za javnost. Domonique je prije otkaza pokušala sve, cak je pozvala roditelje da dođu na njezinu nastavu kako bi vidjeli kakva je učiteljica, ali nitko se nije odazvao.

- Rekla sam im: 'Hej, dođite, uvjerite se kako to loše utječem na vašu djecu. Gledajte me na svakoj njihovoj priredbi, školskoj utakmici... Prvo dođite i vidite, onda sudite. Ali nitko nije došao - dodala je.
 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mir u remetincu 24.03.2024.

    bolje da prosi nego da bude učiteljica . nije ništa izgubila ovim.

  • lopov iz hdz 24.03.2024.

    To je cisti rasizam.sigurno je pjevala na tamnom jeziku

  • Otrovni Jezik 24.03.2024.

    A sada sud za ljudska prava i tužiti školu. Ah da ne možeš, demokratski ameri taj sud ne priznaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare