To je to što me zanima!

VIDEO Panika na bazenu! Jelen je uletio među ljude pa zaronio

Lokalni dužnosnici rekli su da je jelen provalio kroz prozor i da ga je osoblje zbrinulo i vratilo u prirodu. Bazen će privremeno zatvoriti dok se radnici ne uvjere da nema opasnosti od razbijenog stakla...
Vidi originalni članak

Ljudi su bježali iz bazena kada je jelen uletio u rekreacijski centar u Ontariju. Svjedok Francesco Siino snimio je video kako preplašeni jelen trči oko bazena u kulturno-rekreacijskom kompleksu Vollmer u LaSalleu, prenosi Upi.com. 

- Dijete mi je bilo na satovima plivanja i upravo je završilo. Bili smo u svlačionicama i jedan roditelj je dojurio i rekao: 'Nećete vjerovati! U bazenu je jelen!' Mislio sam da nema šanse - rekao je Siino za CTV News.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimci se vidi jelen kako roni u bazen dok ga progoni osoblje rekreacijskog centra.

- Samo mi je bilo na pameti da ovo moram snimiti jer mi nitko neće vjerovati. Kad bih vam rekao da je jelen provalio, nema šanse da bi mi vjerovali - rekao je Siino.

U TIPU STAFORDA U autu smrti na A1 bio je i pas? 'Vidjeli su ga kako izbezumljeno trči po autocesti. Tražimo ga'

Lokalni dužnosnici rekli su da je jelen provalio kroz prozor i da ga je osoblje zbrinulo i vratilo u prirodu. Bazen će privremeno zatvoriti dok se radnici ne uvjere da nema opasnosti od razbijenog stakla.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare