To je to što me zanima!

VIDEO Skupi satovi, zlatne dude i tisuće eura: Ovo je luksuzno balkansko slavlje u Hamburgu

Stotine gostiju moglo je uživati u vrhunskoj hrani, a neki od njih su se pohvalili i odjevnim kombinacijama koje vrijede, prema njihovim riječima, i do 90.000 eura
Vidi originalni članak

Krštenje i prvi rođendan za pamćenje. Kratki je rezime luksuznog slavlja kojeg je u Hamburgu priredila obitelj Beganović. Snimka se ubrzo proširila na društvenim mrežama, a brojni komentatori su oduševljeni luksuzom kojeg je prikazala obitelj.

Stotine gostiju moglo je uživati u vrhunskoj hrani, a neki od njih su se pohvalili i odjevnim kombinacijama koje vrijede, prema njihovim riječima, i do 90.000 eura. 

@bozic.uros Krštenje i prvi rođendan za pamćenje 😳😳😳💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #zlato #kuća #hamburg ♬ original sound - bozicuros

Ispred sale svirače su gosti 'kitili' s eurima, a jednako se nastavilo i unutar sale u kojoj je nastupala pjevačica Jana. Na snimkama se vidi kako nije mogla držati mikrofon od količine novca. 

- Sav ovaj ovaj novac ide kao napojnica za glazbu - pohvalio se jedan od gostiju dok je u ruci držao poveći svežanj eura.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare