To je to što me zanima!

Video: Unesrećenoj starici pas donio telefon i spasio joj život

Bethe Bennett (72) iz Glendalea živa je i dobro se oporavlja zahvaljujući pametnom patuljastom šnauceru Dannyju, koji je shvatio što treba učiniti da joj pomogne
Vidi originalni članak

Starica je u petak pala u kuhinji, slomila bedrenu kost, te se trenutačno onesvijestila. Da nije bilo Dannyja, vrlo vjerojatno ne bi preživjela budući da nikoga nije očekivala sve do utorka.

Danny je stradalu gospođu najprije stao lizati po licu dok nije došla k svijesti, a zatim je shvatio njenu naredbu, te joj je donio telefon.

- Iako je Danny pas obučen za ispomoć, godinama nije čuo ovakvu naredbu. Trebalo mu je par minuta da shvati što od njega tražim, no na kraju se popeo na kauč, zgrabio zubima telefon, te mi ga donio. Zbog težine ozljede sama do njega ne bi mogla doći te sam zahvalna Dannyju što mi je spasio život - ispričala je gospođa Bennett za ABC15.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Dora 06.02.2012.

    Šnauceri su jedna od najpametnijih pasmina prema znanstvenim istraživanjima. I svi oni koji su ikada vidjeli tog psa (u bilo kojoj veličini) zaljube se u njegovu narav. Jednom šnaucer - uvijek šnaucer...

  • timica2 05.02.2012.

    Poslije one strašne vijesti,o jadnom djetetu i nesretnom psu,ovo je pravo osvježenje.!! Bravo psiću,i hvala ti za ono što si učinio.

  • Number88 05.02.2012.

    Šteta :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare