To je to što me zanima!

VIDEO Oborio svjetski rekord: 2 balona nabija glavom 13 minuta

Ova vještina zahtjeva koordinaciju i koncentraciju, napisao je Rush pa dodao: Baloni se moraju naizmjenično udarati, a ako jedan od njih iskoči i udari drugi, igra je gotova...
Vidi originalni članak

Muškarac iz Idaha želi oboriti najviše svjetskih rekorda u Guinnessovoj knjizi. Već je ranije 'žonglirao' odbacujući dva balona s glavom, piše Upi.com. 

ZA GUINNESSA Imam opseg jezika od 13 cm. Mogu s njim gore, dolje, saviti ga... 'Muž ti je sretan čovjek'

David Rush, koji je srušio više od 250 Guinnessovih svjetskih rekorda i trenutno ih ima 162, prvi je ponio titulu za najduže držanje dva balona u zraku s glavom 2018. godine, kada je držao dva balona u zraku 3 minute i 12 sekundi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Rekord mu je 2019. srušio muškarac s vremenom od 6 minuta i 34 sekunde.

'Ova vještina zahtjeva koordinaciju i koncentraciju', napisao je Rush pa dodao: 'Baloni se moraju naizmjenično udarati, a ako jedan od njih iskoči i udari drugi, igra je gotova.' Rush je priznao da su mu trebali tjedni vježbanja da se vrati u kondiciju kako bi mogao držati dva balona u zraku čak i jednu minutu.

Napokon je, kako tvrdi, uspio ponovno oboriti rekord na vježbi s vremenom od 13 minuta i 58 sekundi.

Rushov je cilj za 2024. postati nositelj najviše naslova Guinnessove knjige svjetskih rekorda. Tu titulu trenutno nosi talijanski rekorder Silvio Sabba koji ima 182 naslova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • umjereni pacifist 11.03.2024.

    kad pes nema drugog posla liže svoja jajca.

  • sarcasmo 09.03.2024.

    Čestitam, zavidan uspjeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare