To je to što me zanima!

Vidjeli cijelu flotu NLO-a, jedni 50, a neki samo 35

Brojni Britanci iz Huntingdona tvrde kako su vidjeli 50-ak misterioznih letjelica na nebu nakon što su se navečer pojavila bliješteća narančasta svjetla
Vidi originalni članak

Svjedoci tvrde da su vidjeli do 50 misterioznih svjetla pola sata prije ponoći u Huntingdonu. Bivši pilot i vojnik Scott Boswell (37) kamerom je ulovio neka od njih.
- Vidio sam tri svjetla kako lebde kraj naše kuće, vjerojatno udaljena nekoliko kilometara. Tada mi nije bilo čudno - rekao je Boswell koji trenutačno radi kao bankar u Londonu.
Ali, nakon toga pojavio je cijeli niz svjetala iz smjera Bramptona. Počeo je sumnjati da se radi o avionima. Nije se čula nikakva buka. Neko vrijeme su stajali, a zatim nestali iz vidokruga. Auberon i Suzi Hedgecoe, koji vode prenoćište Braywood u Huntingdonu, također, su vidjeli neobična svjetla na nebu, njih 50.
- Izgledalo je kao flota. Nije su čuo nikakav zvuk. Pojavljivali su se u grupama po 15 i svakih šest minuta bilo ih je sve više. To nisu bili ni avioni ni baloni - rekao je Auberon i dodao kako su bili golemi poput zgrada. Misli da su bili na 900 metara visine.
Paru je to bilo toliko neobično da su probudili sina Barneyja (10) i prijatelja Zaca, koji je spavao kod njega, kako bi i oni vidjeli fenomen. Neimenovani svjedok vidio je samo 35 svjetala.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Veruda 04.06.2009.

    Sad su se odjednom javili svi očevici .Ajde napravite slikice i vdeo pa stavite,jer me te vaše pričice ne vrijede ništa.A ove komentare Nibiru-planet-x-2012 doli su majke za pucat od smjeha lololololololol

  • tahuti 04.06.2009.

    stalno lete-pa što više ne slete i kažu koji k... hoće? ni ljudima nije za vjerovati,a tek njima.......

  • tahuti 04.06.2009.

    kalašnjikov,kinder jaja,potezno-odskočne,struja u ogradu.....naravno,pumperica.....pa čemo vidjeti.....jel tulum ili frka. imam loša iskustva da \"letečim objektima\".

Komentiraj...
Vidi sve komentare