To je to što me zanima!

Vidjeli NLO koji je odlomio oštricu goleme vjetrenjače

Stanovnike mjesta Conisholme u Linchonshireu, Velika Britanija, uhvatila je panika. Vidjeli su NLO koji je odlomio 20-metarski dio goleme vjetrenjače
Vidi originalni članak

Oko četiri ujutro probudila ih je buka i lom. Pohitali su van i vidjeli neobična svijetla na nebu. Na vjetrenjači je nedostajao golemi 20-metarski dio. Vjeruju da ga je odlomio NLO. Šef elektrane u blizini posvjedočio je neobičnom događaju.
- Istražujemo što se dogodilo. Nije bilo nikakvih dojava o sudaru aviona pa smo sigurni da se radi o nečem izvanzemaljskom. Mnogi su potvrdili da su vidjeli čudna svijetla - kaže šef elektrane.
Lesley Whittingham, 71-godišnjak je čak uspio fotografirati NLO. Opisao ga je kao eksploziju na nebu. Stručnjaci ne znaju zašto je NLO odlomio samo jednu vjetrenjaču jer ih je bilo više u nizu.
- Zanimljivo je to što je prije napada NLO-a nekoliko ljudi tu večer dojavilo da vidi neobične stvari na nebu. Jako smo uzbuđeni zbog ovog - izjavio je Russ Kellett, stručnjak za NLO.
Još uvijek istražuju što se dogodilo, a u međuvremenu su slike izašle na internet te je malo mjesto u Velikoj Britaniji iznenada postalo jako popularno.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • direktor 09.01.2009.

    ma da napili se pa divljaju. i eto sudar nabrzinu.

  • god of war 08.01.2009.

    a i ti vanzemaljci pijanji ka budale..i kod njih je biće neki blagdan pa navrnili malo kod nas...

  • ludorija 08.01.2009.

    bio je crvene boje, zapravo žute, stajao je na mjestu odnosno letio je, a bio je plave boje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare