To je to što me zanima!

Virtualna učionica gdje se sluša o spolnom odgoju

Na internetu su u zadnje vrijeme sve brojnije stranice gdje mladi mogu pronaći porno-uratke svih vrsta, no sada postoji i nešto poučno
Vidi originalni članak

Virtualni svijet "Second Life" je opširan svijet naseljen milijunima virtualnih korisnika koji su stvorili 3D identitete prema vlastitoj želji. Ondje korisnici mogu činiti gotvo sve što i u stvarnom svijetu. Sudjeluju u trgovini stvarima, posluju i komuniciraju s drugim korisnicima. Novo je u ovom virtualnom svijetu što će moći posjećivati satove spolnog odgoja. S obzirom na brojne portale sumnjivih seksualnih sadržaja ovo je pravo osvježenje. Na predavanjima će korisnici moći saznati sve o sigurnom spolnom odnosu, spolno-prenosivim bolestima i poteškoćama koje se mogu javiti prilikom seksa. Do inicijative za takvu nastavu došlo se kad je britanski parlament za mladež upozorio na nedovoljno spolno obrazovanje u školama, prenosi sexation. Virtualni spolni odgoj bit će povjeren profesorici zdravstvene njege i kontracepcije na sveučilištu u Salfordu Barbari Hastings-Asatourian.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Emin3m 12.09.2008.

    ma daj gle ti ovo , umjesto da odu van na reall sex oni su na pcu u virtualnom sexu , sta ce kompjutery zamjeniti i danasnje trebe?

  • alo_mačko 08.09.2008.

    Second life??? gubljenje vrimena ljudi, nemojte trosit vrime na ovo ima milijun lipih stvari u stvarnom zivotu! a usput koda nam svima nije dosta pravih problema pa da se bavimo jos i ovim...dan traje samo 24 sata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare