To je to što me zanima!

Vjerni navijači: Branili su boje Hrvatske i u Velikoj Britaniji

ODRASLI: Prije dvije godine bili su bebe u dresovima, a danas predstavljaju Hrvatsku na natjecanjima, planinare, putuju, spašavaju janjiće...
Vidi originalni članak

Kad bi u svijetu postojao fotografski natječaj s temom 'Navijači i psi', jedna fotografija ne bi imala konkurencije. Prizor kujice zlatne retriverice Dame i njezinih sedmero štenaca, što ga je snimila vlasnica i uzgajivačica retrivera Dijana Tomašegović Tomić prije dvije godine, kad smo svi u Hrvatskoj imali velika očekivanja i nadanja od reprezentacije na nogometnom Europskom prvenstvu Francuskoj, ni danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gdje su danas i što rade mališani koji su već u prvim danima života odjenuli hrvatski dres? Ni priča o sedmero braće i sestara ne ostavlja ravnodušnim!

Najprije valja spomenuti Seana, retrivera koji je doista predstavljao Hrvatsku, doduše nije na sebi imao kockasti dres, ali je izložen kao osobito lijep primjerak svoje pasmine u Birminghamu na Cruftsu, najstarijoj izložbi pasa u Europi, koja za četveronožne ljepotane predstavlja isto što i Wimbledon za tenisače!

- Sean je ostao kod mene, mladi je prvak Hrvatske i Slovenije u ljepoti, izložbeni prvak Hrvatske - kazuje nam uzgajivačica i zagrebačka odvjetnica Dijana Tomašegović Tomić, dodajući da se Sean proslavio u medijima i kao jedan od retrivera koji su iz ličke divljine sa sobom doveli i spasili izgubljeno janje, o čemu smo pisali i u 24sata.

I njegova sestra Sharona, također mlada prvakinja Hrvatske i Slovenije, branila je hrvatske boje na prestižnoj engleskoj izložbi Crufts, a s bratom je također spašavala janje.

Sky živi u Sloveniji, glavna je gazdarica na jednom hipodromu, jer mu se ljudska mama bavi konjičkim sportom.

U Sloveniji je i Skip, on je u sportskoj familiji, pa puno planinari.

I Lajka je sad slovenska državljanka, prava je svjetska putnica, obitelj je sa sobom vodi širom svijeta, a položila je ispit iz poslušnosti i ispit za terapeutskog psa.

Kujica Roza je, pak, šibenska morska vila koja gospodari na Jadriji...

Posebna priča je njihov brat Johnny: on je prvi progledao i to baš na dan naše prve utakmice na Europskom prvenstvu. Sigurno će gledati nastupe naših nogometaša u Rusiji jer mu je gazda u nogometnim vodama. Kažu za njega da je “proždrljivi bećar”, a živi na relaciji Zagreb - Hercegovina - Jelsa...

Sada napokon i ti možeš nositi majicice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia".  

Od danas ih možeš kupiti na stranici Žuti klik: http://bit.ly/moja_croatia_majice

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Aaaaaaaaaa_1 16.06.2018.

    Preeslatki 🤗

  • maris-ST 16.06.2018.

    lipo je kad ljudi u ovaj posaao uključe ljubav, žena zna di su svi psi iz legla......ne daje ih samo da proda. svaka čast, slika štenaca i mame u dresovima...neodoljivo

  • Lesy 16.06.2018.

    Psi su prekrasni,al prekrasni..osim na slikama u dresu...to mi je cirkus...

Komentiraj...
Vidi sve komentare