To je to što me zanima!

Vjetar, ali ne samo u kosi: Vozi motor u Boratovom mankiniju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Amerikanac Jacob Southard (24) svojom golom vožnjom uveseljava vozače na autocesti u Missouriju. Kaže kako se osjeća kao zvijezda jer ga svi fotografiraju
Vidi originalni članak

Mnogi vole osjećaj vjetra u kosi, ali Amerikanac Jacob Southard (24) voli vjetar posvuda. Najdraži dio dana mu je kada odjene tzv. mankini, poznati zeleni kupaći kostim iz filma Borat i sjedne na motor. Vozi se autocestama u Missouriju i uživa u goloj vožnji, piše Fox2now. Sve je počelo kao šala s prijateljima. 

- Žalio sam se na vrućinu te rekao kako bi odjenuo samo hlače i tako vozio motor. Prijatelji su mi predložili da se odjenem kao Borat i odmah sam pristao - rekao je Jacob. 

Ističe da dok se vozi svi vozači vade mobitele i žele ga uslikati. Posljednjih dana Facebook i Twitter profil su mu pretrpani komentarima i zahtjevima za prijateljstvo. Ipak, prije nego je prvi put sjeo na motor uzeo je sliku Borata u  'mankiniju' i pokazao ju policajcu.

- Pitao sam ga bi li kršio zakon da se takav vozim na motoru. Odgovorio je da je sve po zakonu jer nisam potpuno gol - ispričao je Jacob. Njegova supruga, pogađate, nije željela pred kamere. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mallozllo 10.01.2013.

    OMG.... :-)))))

  • codebreaker 26.07.2011.

    amerikanci..

  • Jigsaw_3 26.07.2011.

    Ja bi se prije osjecao kao kreten a ne kao zvijezda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare