To je to što me zanima!

Vlasnik najvećeg penisa: 34 centimetra idu bez problema

Unatoč nedavnoj neugodnosti na aerodromu, Jonah Falcon i danas rado ističe svoj ponos, a posebno su mu drage biciklističke hlače u koje njegov 'piton' jedva stane
Vidi originalni članak

Jonah Falcon (41), momak iz New Yorka kojeg je proslavio njegov veseljko dugačak 34 centimetra u erekciji (23 u mirovanju), otkrio je u televizijskoj emisiji This Morning da je do 25. godine živio promiskuitetno te da je spavao s brojnim muškarcima i ženama.

Penis mu je, kaže, upravljao životom, međutim jednom kada je spoznao da na potpuno krivi način gradi samopouzdanje, 'slomio se' i prestao s tom praksom.

Zadnjih je godina primijetio da ima dugotrajnije odnose sa starijim, odnosno, iskusnijim ženama, ali i priznao da pravu emotivnu vezu nije imao još od 1996. godine.

Unatoč tome, ističe, ima regularan seksualni život u kojem nema problema.

- Nema nikakvih komplikacija unatoč veličini mog penisa. Obožavam predigru i volim uzbuđivati partnera. To me usrećuje, no naravno da je potrebno i mene napaliti da bih mogao 'raditi' - kazao je momak koji je dobio brojne ponude da snima u pornografskoj industriji, no koje je odbio jer ne može biti intiman u javnosti.

Podsjetimo, Falcon je medijima postao iznimno zanimljiv prije dva mjeseca kada su ga na aerodromu u San Franciscu pretresli misleći da u gaćama skriva oružje.

Ta je dogodovština obišla cijeli svijet, no i unatoč toj neugodnosti i danas rado nosi uske hlače, pogotovo biciklističke, da svi vide kakvog ima 'pitona'.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • user_140683 12.09.2012.

    Mora da mu jako smrdi jer si ga u WC-u sigurno usere.

  • sec12345 12.09.2012.

    da je meni ovakav gol bi hoda po gradu...nek se zna

  • Lessania 12.09.2012.

    Nikad nisam shvacala zasto neki ovdje(pripadnici muskog roda) iznose jedan dio svoje intime(cm i sl.stvari), kaga to uopce zanima? ....clanak je o doticnom, a ne o hvalisavcima s bujnom mastom(cast izuzecima).

Komentiraj...
Vidi sve komentare