To je to što me zanima!

Vlasnik trgovine naoružanoga pljačkaša izlupao po stražnjici

Zheng Yang, koji više i ne pamti koliko je puta opljačkan, ovom se prilikom odlučio suprotstaviti. Spasio je trgovinu, a ujedno je i posramio pljačkaše. Pogledajte video
Vidi originalni članak

Zheng Yang, vlasnik trgovine u kanadskom gradu Gatienauu, uspio je u utorak obraniti svoju trgovinu od dvojice naoružanih pljačkaša. 

Iako su mu prijetili noževima, hrabri Yang ih je pošpricao sprejem za medvjede, a potom i jednog zgrabio i nalupao po stražnjici. 

Njegova supruga Lisa je prema razbojniku bila daleko grublja i par puta ga udarila nogom, a do dolaska policije su se u obranu trgovine uključili i kupci.

Policija je oba pljačkaša uhitila i u međuvremenu već izvela pred sud, a zahvaljujući snimci nadzorne kamere, uopće nema sumnje da će pljačkaš crvene stražnjice biti predmet sprdnje u zatvoru.

- Snašao sam se najbolje što sam mogao. Još uvijek se tresem, ali budući da moram prehraniti suprugu i dvoje male djece, već sam se vratio iza pulta - izjavio je Yang za list Citizen, pa dodao da više i ne broji koliko su ga puta opljačkali.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • gandi1 11.06.2012.

    Žena si je baš dala oduška.

  • KristijanVuković 10.06.2012.

    neće mu više nikad pasti na pamet pljačkati

  • gmn 10.06.2012.

    vec su ga izveli pred sud a kod nas bi morao prodavac da mu se izvini za narusavnje ljudski prava............

Komentiraj...
Vidi sve komentare