To je to što me zanima!

Vlasta: Presretna sam, Renault Clio je automobil mojih snova

Dugogodišnja čitateljica 24sata, Vlasta Matejčić iz Dramlja, osvojila je Renault Clio u studenome. Na primopredaji je bila uzbuđena, a kada je napokon vidjela svoj novi automobil, bila je prezadovoljna
Vidi originalni članak

Još ne mogu zaboraviti dan kada mi je Sandi Cenov javio da me izvukao i kako sam osvojila novi Renault Clio. Bila sam na poslu i nisam mogla vjerovati. Svi su mi počeli čestitati, ali ja sam ostala hladna, rekla nam je Vlasta Matejčić (50) koja je u studenome osvojila automobil u nagradnoj igri 24sata.

Ispričala nam je kako je tek dan kasnije shvatila da se to zaista dogodilo te je bila u šoku.

- Jedva sam radila taj dan, svi smo bili uzbuđeni. Pitala sam se, pa kako baš ja i nisam mogla vjerovati da sam te sreće. Svi su mi govorili da počnem igrati i lutriju - smije se Vlasta iz Dramlja.

Na primopredaju u Krapinu stigla je sa sinovima. Objasnila je da je jedan položio vozački, a da drugi još polaže te da će i oni voziti osvojeni automobil.

- Jedva čekaju da vide novo vozilo. Jedino ne bih voljela da je crveni. Ali ako je, neću se buniti. Nisam ga kupila, nego osvojila - govorila je. Kada je napokon vidjela osvojeni automobil, bila je oduševljena.

- Ne mogu vjerovati. Kao da sam ga sama birala - izjavila je Vlasta pa je krenula istraživati vozilo.

Vlasta Matejčić nam je otkrila kako obožava čitati 24sata koje kupuje njezina majka koja ima 82. Stalno šalje nagradne kupone i obožava čitati teme iz zdravlja.

- Kod vas je sve jasno. Tekstove može razumjeti svatko, a i teme s zanimljive. Nema puno politike i mogu pročitati dobar savjet - rekla je.

Nagradne igre su joj hobi, a kaže kako na svoje ime nije nikad ništa osvojila.

- Kada smo slali kupone za Clio, odabrala sam izgužvanu žutu kuvertu. Mama mi je prigovorila: 'Pa kud baš tu, staru i izgužvanu', a ja sam pomislila: 'Pa možda će je netko primijetiti'. I eto, bila sam u pravu - govori dobitnica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Akrab 18.12.2018.

    Vlasta čestitamo! 😁🙋

  • PRAVILO BROJ 8 17.12.2018.

    a ja bi štel samo obicnog biciklina

Komentiraj...
Vidi sve komentare