To je to što me zanima!

Vodi 'Agenciju za rastave' i prekida veze za 220 kuna

Agent Dressler je rekao kako on samo prenosi informacije, ali ne prekida veze. Usluge je nudio i preko interneta, a pokreće i 'Agenciju za oprost'
Vidi originalni članak

Bernd Dressler vodi 'Agenciju za rastave ' u Berlinu koja umjesto klijenata prekida njihove ljubavne veze. Usluga košta 220 kuna, a zagarantirana je profesionalnost, smirenost i nikakvo uplitanje osjećaja.
- Pokucam na vrata, predstavim se i poručim kako moj klijent ne želi nastaviti ljubavnu vezu. Jednostavno je, traje samo dvije minute i sve je gotovo na ulaznim vratima - rekao je Dressler, no naglašava kako on samo prenosi informacije, a da su klijenti ti koji prekidaju. Naglasio je da dobro posluje čak i pred Valentinovo. Svoje usluge je nudio i preko interneta prije tri godine, a u međuvremenu je osnovao ured. Ističe da je prekid veze ozbiljna stvar i da ne može svatko skupiti hrabrosti za taj potez. Klijenti mu plaćaju unaprijed i moraju potpisati ugovor te napisati barem tri razloga zašto žele prekinuti vezu s partnerom. Klijenti mogu odabrati žele li da bude nježan ili oštar pri prekidu. Uskoro na internetu pokreće i 'Agenciju za oprost' preko koje će se moći naručiti agenta koji će se ispričati u nečije ime.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rt dobre nade 13.02.2010.

    Ako je samo to; navali narode!!!

  • be yourself 13.02.2010.

    Bolje tako sve rješit u 2 minute nego da se kolju i ubijaju kao ovdje na Balkanu ali jebiga to je razvijeni zapad, no feelings.

  • MATA21 13.02.2010.

    to je gledo Lud Zbunjen Normalan, kad se Faruk ženio hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare