To je to što me zanima!

Vodili ljubav na krovu kuće pred okupljenim mnoštvom

Vulgarni mladi par zaprepastio je okupljene susjede uživajući u alkoholu i seksi igrama na krovu zgrade usred grada Glasgowa u Škotskoj
Vidi originalni članak

Par je gledateljima priuštio jedinstveni pornografski doživljaj uživo. Čak su se u jednom trenutku i zaustavili kako bi mahnuli brojnim promatračima na tlu. Studenti u dvadesetima u početku su se samo smijali i pili alkohol na krovu njihova stana u Glasgowu. Nakon što su malo više popili, bacili su se na posao. Njihova polugola uspaljena tijela vidjeli su brojni promatrači samo nekoliko metara udaljeni od njih. Mogli su ih vidjeti čak i šetači u parku preko puta. Par se nije dao omesti te je u raznim pozama uživao više od 30 minuta. Nakon toga su još oko 30 minuta goli sjedili smijući se i mašući susjedima.
- Nisam mogao vjerovati svojim očima kad sam ih s ulice ugledao gole na krovu. Djevojka je u početku bila gola od struka na gore dok je oralno zadovoljavala mladića. Nakon toga su se oboje skinuli do kraja i počeli voditi ljubav - priča jedan susjed. I dok su oni uživali u seksu na svježem zraku netko od promatrača odlučio ih je fotografirati.
- Vjerojatno su puno popili. Čini se da im okupljeno mnoštvo nije nimalo smetalo. U jednom trenutku primijetili su nas pa nam se mladić široko nasmijao i podigao palac - kaže muškarac koji je snimio fotografije. U policiji kažu da nisu primili nikakve pritužbe u vezi s ovim slučajom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mateo4x4 07.06.2008.

    Pa neka rade što hoću, imaju pravo. Po nekim portalima tema je \"mjesta za dobar seks\"... pa navode lift, vlak, krov, tavan itd... možda taj mladi par ide po nekom redosljedu, žele sve isprobati...

  • josica 06.06.2008.

    Vidim da ima nekih koje bi voljele probati. Neka se jave.

  • josica 06.06.2008.

    Za mareitu: ako želiš probati, javi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare