To je to što me zanima!

Vodimo vas na koncert Tomislava Bralića i Intrade

Za spektakularni koncert u Domu sportova našim smo čitateljima osigurali 10 x 2 ulaznice, a nagradili smo najbolje odgovore na pitanje "Zašto volim klape?"
Vidi originalni članak

Sretni dobitnici zlaznica za koncert Tomislava Bralića i klape Intrade 06.12. u Domu sportova su:

Meri Jambrošić, Zagreb
"Volim klape jer su melem za dušu i lijek za srce. Uz to su i orginalna hrvatska glazba koju nema nitko na svijetu."

Vedrana Katanić, Zaprešić
"Njihovi baršunasti glasovi i prekrasne melodije griju mi dušu, podižu raspoloženje, sjećaju na ljubav, daju mi nadu.."

Andrea Maloča, Zadar
"Udaljenost od rodnog doma i obitelji, svojih najdražih nadoknadim slušanjem klapskih pjesama. U njima osjetim prisutnost svih onih koji trenutno nisu samnom."  

Branka Perković, Zagreb
"Klape su jedinstvene, bezvremenske... Ti glasovi i snaga koja se osjeća izvedbama ne može se uspoređivati ni s jednim drugim načinom pjevanja. Nikada ih, doduše, nisam slušala uživo..."

Iva Pemper, Samobor
"Zato što sam cijeli život "wannabe" Dalmatinka. Obožavam more, Dalmaciju, taj mentalitet i klapsku pjesmu. A nemam niti jedan jedini dalmatinski gen."

Bruno Gjopar, Zagreb
"Klape uvijek dirnu čovjeka, pa čak i mene. Volim ih oduvijek, te bih volio mamu povesti sa sobom, kako bi se malo opustila, te u sav glas zapjevala sa cijelom publikom te divne njihove pjesme."

Inga Jambrešić, Nova Gradiška
"Zato  što dok ih slušam odmaram dušu,zaboravim na sve . I jednostavno pjesme klapa mi nikad ne dosade,mogu ih slušat stalno iz nova i iz nova."

Ivana Groznica
, Zagreb
"Klape volim jer kombinacija ritma, vokala i osnovne melodije pomažu mom srcu da uspori otkucaje i krvnom pritisku da se spusti. Takođe, ova melodija utiče i na smanjenje nivoa hormona stresa kortizola."

Marija Forgač, Vrbovec
"Volim klape zbog posebnosti koju izazivaju; u izričaju samo naizgled jednostavne, a bude u nama iskonske osjećaje ljubavi, časti, ponosa, ranjivosti, borbe, želje za boljim i pravednijim životom."

Damir Matulja, Labin
"Pa volim iz jednostavnog razloga zato što su savršen spoj ljudi koji imaju glasove poput slavuja... Klape su umjetnost, a veliki sam obožavatelj umjetnosti..."

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tavedo 02.12.2012.

    Prejadno,znam bar 3 komentara koji su bili daleko,daleko ispred ovih jadnih...Strasno...Smuci mi se kad vidim ovo!

  • MatejJurković 30.11.2012.

    daj jadno , sve namješteno

Komentiraj...
Vidi sve komentare