To je to što me zanima!

Vodimo vas na koncert Željka Joksimovića! Uključite se!

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog gostovanja u Varaždinu, pjevač Željko Joksimović ponovno stiže u barokni grad, a mi vam poklanjamo ulaznice za fan pit
Vidi originalni članak

Željko Joksimović postao je poznat najširoj publici kada je na "Eurosongu 2004." predstavljao Srbiju i Crnu Goru s pjesmom "Lane moje" i osvojio odlično drugo mjesto. Veliki uspjeh na "Eurosongu" ponavlja i dvije godine kasnije kada je skladao glazbu za pjesmu "Lejla" s kojom je Hari Varešanovića predstavljao Bosnu i Hercegovinu. Pjesma je osvojila treće mjesto, a Željko Joksimović osvojio je i prestižnu nagradu za najboljeg kompozitora ("Composeraward") prema mišljenju svih kompozitora sudionika festivala.

Željko Joksimović, koji svira čak jedanaest instrumenata, skladao je i pjesme «Čija si» i «Nesanica» koje je otpjevao preminuli Toše Proeski te pjesmu «Miljacka» za Halida Bešlića. Njegovi koncerti posebna su pak priča - posvećeni su širenju ljubavi, a njegovi tekstovi pokazuju koliko voli i cijeni publiku kojoj se obraća.

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Sve navedeno je prava garancija da vas u Varaždinu 23. lipnja očekuje glazbeni spektakl, a mi vas i ovog puta nagrađujemo ulaznicama. Poklanjamo vam 10 x dvije ulaznice za fan pit varaždinske Arene, stoga požurite s prijavom jer nagrađujemo svakog pedesetog sudionika. Uključiti se možete putem obrasca za prijavu do 15. lipnja u 11 sati, nakon čega ćemo u podrubrici Nagradne igre objaviti sretne dobitnike.

Nagradni obrazac ispunite OVDJE.

Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bebolina31 16.06.2012.

    Obožavam ga!!! Zna li se kad je u Rijeci ili okolici :DD

  • LaReinaa 16.06.2012.

    Joj naporni ste više sa tim ratnim forama...ne određuje nacionalnost već karakter osobu , što se tiče Željka , jedan je od najkvalitetnijih glazbenika regije i nadam se da će postići još veći uspjeh !

  • BIATCH_1 15.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare