To je to što me zanima!

Vodimo vas na Party United Live Stage i Nouvelle Vague

Svoj dolazak na ovogodišnji Party United potvrdila su najjača imena elektronske i koncertne glazbene scene, a 24sata.hr vas 24.11. vodi u Tvornicu na Live Stage!
Vidi originalni članak

Party United jedinstven je scensko-glazbeni događaj koji je kroz tri sezone privukao preko 30.000 posjetitelja. Ovogodišnji Party United održat će se u subotu, 24. studenog 2012. i objedinit će čak 12 zagrebačkih klubova te 2 off-lokacije. Zagreb će tako na jedan dan postati prava glazbena prijestolnica koja okuplja veliki broj ljubitelja glazbe iz Hrvatske i inozemstva, a čiji je cilj vrhunski party doživljaj te nezaboravna cjelonoćna zabava.

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Svoj dolazak na Party United potvrdila su najjača imena svjetske elektronske i koncertne glazbene scene. Tako će u Tvornici na Party United Live Stage-u nastupiti Nouvelle Vague iz Francuske koji se proslavio bossa nova obradama pop, rock i punk klasika, uz domaću podršku zagrebačkog benda HEADONEAST. 24sata.hr ima 4 x 2 ulaznice, a sve što trebate učiniti da biste ih osvojili je ispuniti obrazac u nastavku i odgovoriti na pitanje "Zašto baš ja zaslužujem ulaznice?". Uključiti se možete sve do sutra, 16. studenog u 11h. Nagrađujemo najoriginalnije odgovore i imena dobitnika objavljemo u podrubrici Nagradne igre.  Sretno svima i vidimo se 24.11. u Tvornici!

Obrazac se nalazi OVDJE.

Za više informacija posjetite: www.partyunited-zagreb.com

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare