To je to što me zanima!

Vodimo vas na Severinin koncert na Ponton festivalu!

Ne propustite veliki Severinin koncert 30. srpnja na zadarskom Ponton festivalu! Samo na 24sata.hr 10 čitatalje može osvojiti po dvije ulaznice!
Vidi originalni članak

Nakon vrlo uspješnih i posjećenih koncerata Gibonnija i Tonyja Cetinskog, 30. srpnja u Zadru nastupa popularna Severina. Uključite se u našu nagradnu igru i osvojite 10 x 2 ulaznice! 

Kako sudjelovati?

Sve što trebate je ispuniti obrazac za prijavu, i pričekati objavu imena dobitnika - u ponedjeljak, 25. srpnja, u podrubrici Nagradne igre.  Prijaviti se možete od subote u 9 sati do ponedjeljka u 9 sati. Ulaznice će osvojiti deset najsretnijih čitatelja! Detaljna pravila igre pročitajte ovdje

Obrazac za prijavu u nagradnu igru potražite OVDJE.   

Ponton festival

Novoosnovani Ponton Festival ovog se ljeta po prvi put održava od 17. lipnja do 20. kolovoza u Zadru na atraktivnoj lokaciji, na moru ispred terase zadarskog Maraschino bara. U ljetnim će mjesecima ponuditi turistima i posjetiteljima kao i građanima Zadra program koji obuhvaća glazbu, ples, film i sport. Festival je nastao iz ideje da se oplemeni turistička ponuda grada Zadra u ljetnim mjesecima, a program uključuje nastupe mladih i neafirmiranih umjetnika iz različitih polja umjetnosti uz nastupe poznatih hrvatskih umjetnika u posebnom okruženju i na specifičnoj pozornici - smještenoj na samom moru tik uz obalu grada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare