To je to što me zanima!

Vole se i nakon 80 godina zato što joj daje sav novac

Britanski par upoznao se s pet godina. Oduvijek su znali da su 'stvoreni jedno za drugo'. Tajna je u tome što muž sav novac daje ženi za trošenje...
Vidi originalni članak

Britanci Jim (85) i Moira (85) Hadwin upoznali su se davne 1929. godine. Imali su samo pet godina.
- Čvrsto smo povezani od prvog dana. Oduvijek smo znali da će trajati. Proveli smo život skupa i još nasmijavamo jedan drugoga - rekao je umirovljeni vatrogasac.
Vrlo su slični. Iako se posvađaju kao i bilo koji drugi par ne dozvoljavaju da ih sitnice razdvoje. Kaže kako je Moira vrlo razumna i ne želi ni razmišljati kakav bi mu život bio bez nje. Nakon dvije godine zajedničkog školovanja u osnovnoj školi u Spennymooru, Moiru su preselili u školu za djevojke. Ponovno su se našli s 11 godina u srednjoj školi. Jimu je trebalo tri godine da se ohrabri i pozove Moiru van. Postali su par s 14 godina. Za vrijeme Drugog svjetskog rata, Jim je bio u vojsci, a Moira je radila u tvornici municije. Jim je nosio sa sobom tri njezine fotografije. Po jednu za svako džep da ga čuva od neprijatelja. Oženili su se 1948. godine. Jim i Moira odlučili su da neće imati djece. Smatraju da su stručnjaci za brak.
- Lako je razvesti se, ali puno je teže prebroditi probleme. Mi smo izdržali toliko jer sam odgojen da zarađujem novac i brinem se za svoju suprugu. Najbitnije je da suprug zna da nakon što zaradi novac mora ga dati ženi na trošenje - rekao je Jim.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • xxdjolexx 23.11.2009.

    koji egoisti...odlucili su da nece imat dijecu....Djaba im sve te godine zajednistva,ipak prazne....Djeca su veliki izazov i za brak.....

  • freedom call 17.11.2009.

    pare mi jako sretni samo šta joj obrve malo liče na zlu babu

  • brendon 17.11.2009.

    baš slatko

Komentiraj...
Vidi sve komentare