To je to što me zanima!

Vozači u Srbiji zvali su policiju jer su vidjeli "duh mladenke"?!

Nekoliko vozača je na putu prema Boru vidjelo duh mlade žene u vjenčanici kako lebdi iznad ceste. Policijska patrola na istom mjestu nije vidjela ništa sumnjivo
Vidi originalni članak

Vozači na cesti prema Boru u općini Zaječar prestravili su se nakon što im se u srijedu navečer navodno ukazao duh žene u vjenčanici kako lebdi nad cestom, piše Alo. Nekoliko ih je reklo kako su bijelu pojavu vidjeli u selu Nikoličevo. 

- Nekoliko kilometara prije Bora, svojim očima sam vidio mladu ženu odjevenu bijelu vjenčanicu s buketom u rukama kako lebdi iznad ceste. Spustila se ispred mog automobila i ispružila ruku. Zakočio sam koliko sam mogao i stao tek nekoliko metara od nje. Tada je nestala - ispričao je vozač koji je htio ostati anoniman. 

Nakon što je stao, zaustavio je još nekoliko automobila i vozačima ispričao što je vidio. Dok im je govorio duh mladenke ponovno se pojavio. Uplašeni i u panici odlučili su zajedno otići na policiju. Drugi vozač kaže da je prikaza toliko uplašila njegovu kćerkicu da se dijete još nije smirilo. 

Policija je poslala patrolu na mjesto na kojemu su svjedoci rekli da su vidjeli duha.  

- Nismo primijetili ništa od onoga što su nam prijavili - rekli su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nuša matanova 20.03.2012.

    a ha

  • Registrirah se 28.09.2011.

    hip hop danas..stari mooj..

  • MUP 13.09.2011.

    Da, i prvo im je napamet palo da zovu policiju...zašto baš policiju i šta bi policija uradila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare