To je to što me zanima!

Vraćali ga iz mrtvih: U jednom danu doživio 27 srčanih udara!

Velika Britanija: Muškarac je doživio srčani udar nakon nogometa s prijateljima. U bolnici je pretrpio još 26 srčanih udara, a nakon svakog od njih morali su ga oživljavati. Živ je...
Vidi originalni članak

Ray Woodhall, 54-godišnjak iz engleskog Wednesburyja, proživio je pravu životnu dramu nakon što je pretrpio srčani udar dok je igrao nogomet s prijateljima. No, prava borba je počela tek u bolnici, gdje je u 24 sata doživio još 26 srčanih udara, a nakon svakog su ga liječnici uspjeli oživjeti. Medicinska sestra je izjavila da je dosad najviše sedam puta oživljavala jednu osobu, javlja The Sun.

- Zadnji udar je bio najteži. Supruga me držala za ruku i gledala kako umirem pred njom. Umiranje je kao odlazak na spavanje - izjavio je Ray, inače otac troje djece. Liječnici  prognoziraju da će oporavak trajati pola godine.

Nevjerojatno je da je Ray isprva odbio pomoć, a tek mu je vozač Hitne pomoći na putu do bolnice objasnio da je doživio srčani udar.

Većina udara u bolnici bila je između devet navečer i tri ujutro, a vjerovalo se da neće preživjeti ni noć

Srećom, liječnički tim je odlično obavio svoj posao i čudesno spasio praktički izgubljen život. Ray je pohvalio bolnicu, te se zahvalio svima koji su sudjelovali u spašavanju njegovog života.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • miko2312 24.02.2017.

    Jel uso u ginisovu knjigu, ili ipak postoji netko sa vise srcanih u jednom danu?

  • Kentaćit 21.02.2017.

    Ne vidim ga na slici...

  • 20.02.2017.

    nevjerovatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare