To je to što me zanima!

Vratili se kući, ali kuće nigdje: Na njenom mjestu sad je cesta

Obitelj radničkih imigranata iz ruske regije Nižnji Novgorod nedavno se vratila u svoje rodno selo i ostala šokirana onim na što je naišla. Naime, kuća im je srušena, a na tom mjestu još je i asfaltirana cesta
Vidi originalni članak

Obitelj Udalov iz Nižnji Novgoroda u Rusiji većinu vremena provodi radeći daleko od svog sela Zavoda, a s vremena na vrijeme vrati se kući da vidi što ima novo u njihovom kraju. Ovog puta članovi obitelji ostali su u šoku nakon što su shvatili da su im lokalne vlasti srušile dio kuće i asfaltirale cestu.

Nitko im to nije javio i oni su se nakon mjesec dana vratili na djelomično srušenu kuću i cestu koja im prolazi kroz dvorište. Valerija Udalov i njezin suprug nedavno su ispunili medijske stupce svojim neobičnim slučajem, a u znak protesta blokirali su promet velikim drvenim preprekama i 'kampirali' u šatoru na cesti.

Složili su se da će blokirati cestu sve dok vlasti ne preuzmu odgovornost i isplate im odštetu za prouzročenu štetu. I dalje nisu dobili konkretne odgovore na svoja pitanja, poput toga tko je dopustio rušenje kuće i asfaltiranje ceste.

Traže 3,6 milijuna rubalja naknade, što je blizu 400 tisuća kuna. Vlasti Nižnji Novgoroda priopćile se da se slučaj istražuje i da će donijeti odluku u roku od tjedan dana.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 779d4u 12.09.2017.

    zato je obitelj 'puž' smislila rješenje ;-)))

  • ri_ko_k_sni_123 11.09.2017.

    Kad sam otvarala clanak, bila sam uvjerena da je ovo u Hrvatskoj jer mi skroz tako nesto djeluje moguce za nas, al eto za divno cudo, preskocilo nas

  • yocko 11.09.2017.

    I tamo HDZ vlada..

Komentiraj...
Vidi sve komentare