To je to što me zanima!

Vratio slušalicu u uho prije nego se lijepilo osušilo...

Gye Gardner (43) slušalicu ima na uhu većinu vremena dok vozi, no nakon što mu se slomila, zalijepio ju je, a baš je u tom trenutku nazvao šef
Vidi originalni članak

Vozaču kamiona Gyeu Gardneru (43) iz Australije slomila se bežična slušalica za mobitel te ju je zaljepio ljepilom. Prije nege što se stiglo osušiti, nazvao ga je šef, a Gye je automatski vratio slušalicu u uho i javio se na telefon. Slušalica mu je ostala zaljepljena za uho.
- Slučajno sam se glavom naslonio na bočni dio kamiona te se slušalica slomila. Zaljepio sam je nazad ljepilom i onda je moj šef nazvao. Nisam razmišljao. Sad shvaćam kakvu sam glupost napravio, rekao je Gye. Slušalicu ima na uhu većinu vremena dok vozi, a prijatelji su ga zezali da bi mu najbolje bilo da ju zaljepi u uho jer previše priča na telefon. Kaže kako mu to više ne izgleda kao dobra ideja, jer je žlicom morao 'iskopati' slušalicu iz uha. Priznaje je da ga je boljelo dok ju je vadio, no da je ipak više bolio ponos.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_43440 26.01.2010.

    samo idući puta pazi kad se šefu budeš u šupak uvlačio da se nebi zaljepio pa će te trajno nosati u guzici stvarno je tip ili glup ili lud ili željan senzacije!

  • tottul 25.01.2010.

    Kako ovo dospije u vijesti? Zar je lik uistinu nazvao novinara i rekao što mu se dogodilo?

  • be yourself 25.01.2010.

    Papaštumpf: Da, to bi bila \"hot line\".

Komentiraj...
Vidi sve komentare