To je to što me zanima!

Vruće u realityju: Već u prvoj emisiji odmah 'prešli na stvar'

Emisija je tek na početku, a neki kandidati su već poskidali dijelove svoje odjeće. Kandidat Marco (35) masirao je polugolu Nicole (26), neki su se kupali u bazenu...
Vidi originalni članak

Čak 4,7 milijuna gledatelja u Njemačkoj pratilo je u nedjelju novi nastavak RTL-ove emisije 'Schwiegertochter gesucht' (Traži se snaha). Iako je emisija tek na početku, neki su kandidati već 'prešli na stvar'. Tako je Andy (24) za Melanie (22) kupio kupaći kostim te su zajedno ušli u bazen. Uskoro su im se priključili kandidatkinja Mary (22) i tata Frank. No navukli su se oblaci i zabava u bazenu je bila gotova.

Kandidat Marco (35) je zajedno sa svojom Nicole (26) počeo raditi planove za budućnost. Rekao joj je kako jednog dana mogu živjeli zajedno, naravno ako se ona s tim slaže. Onda joj je rekao da se legne i skine gornji dio odjeće. On je skinuo svoju košulju i počeo ju masirati sve dok u sobu nije ušla mama. Pitala ga je što radi, a on joj je drsko odgovorio kako je se to nje ne tiče. Majka je počela vikati kako je golišavo masiranje zabranjeno, a Marco se samo smješkao. No nije se dao smesti. Ružama i svijećama je kasnije ukrasio krevet i iznenadio Nicole.

Kandidat Christian (27) je pak sve bliži s Kenijkom Joan (22). Kada je Joan zaplesala više nije mogao sjediti na kauču. Pridružio joj se i otplesali su jednu 'rundu', piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • JugovićMarko 01.10.2011.

    ovo nije normalno

  • mario72 29.09.2011.

    Pa to je javna kuća bila i na početku samo da bi se povećala gledanost sada se sve prikazuje-kad nema pornografije ima BIG BRADER je*ačina na veliko.

  • jingsaw 28.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare