To je to što me zanima!

We Are Your Friends: Vodimo vas na premijeru filma i party!

U četvrtak, 27. kolovoza, u Cinestar kinu u zagrebačkom Branimir centru ekskluzivno počinje prikazivanje novog filma sa Zacom Efronom u glavnoj ulozi!
Vidi originalni članak

Na filmu We Are Your Friends, u kojem će uživati svi ljubitelji elektronske glazbe, surađivali su brojni poznati DJ-evi poput Nicky Romera, Dillon Francisa i Alessa. Posljednji je glavnog glumca Zacka Efrona podučavao tajnama zanata iza DJ pulta. 

Radnja se odvija oko 23-godišnjeg Colea Cartera (Zack Efron) koji nakon fakulteta prolazi mnogima poznatu dilemu: prihvatiti se uredskog posla ili riskirati i slijediti svoj san. Koji je put odabrao ekskluzivno možete doznati u Cinestar kinima od 27. kolovoza .

U suradnji s Blitzom svim čitateljima 24sata.hr dajemo priliku da pogledaju premijeru u Branimir centru 27. kolovoza i uživaju na partyju koji će se održati nakon filma! Sve što trebate je ispuniti obrazac na dnu članka: unijeti tražene podatke i napisati tri stvari koje su po vama potrebne za idealan party! Naš žiri će u ponedjeljak 24. kolovoza nakon 12 sati odabrati najkreativnije odgovore i odrediti dobitnike.

U natječaju dijelimo 30x2 ulaznice za premijeru filma, a čitatelji koji će imati 5 najoriginalnijih odgovora dobit će i po dvije  narukvice za party nakon projekcije koji organizira Blitz.

Detaljna pravila pročitajte ovdje.

Pogledajte trailer filma!


Idi na 24sata