To je to što me zanima!

Wellness užitak na Zdravoj Kravi: Osvoji školu sauniranja

U školi sauniranja, osim ugodnog opuštanja i detoksikacije organizma, ojačat ćeš imunitet, srce i krvožilni sustav, smanjit napetost mišića te smanjiti tjelesnu težinu
Vidi originalni članak

S obzirom na mnoštvo relaksirajućih sadržaja i blagodati koje mala škola sauniranja Termi Tuhelj pruža ovaj jedinstven program koji će postati hit ovoga proljeća. Piling tijela solju, blatni oblozi, šetnja toplo-hladnom stazomza poticanje cirkulacije, detoksikacija s algama, čokoladni oblozi, relaksacija na vodenim krevetima i ljuljačkama, medena maska za tijelo, mjerenje minerala i vitamina i savjetovanje stručnjaka samo su dio sadržaja male škole sauniranja koja se održava u Termama Tuhelj.

Za zdravo proljeće: Zdrava Krava te nagrađuje Malom školom sauniranja u Termama Tuhelj

Mala škola sauniranja osim teoretskog dijela i raznih edukativnih saznanja uključuje i praktičan dio - boravak u raznim tipovima sauna u najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj. Mala škola sauniranja trajat će od 23. travnja do 14. svibnja 2013. svakog utorka od 18 do 22 sata, a polaznicima su na raspolaganju i stručnjaci s raznih područja orijentirani na zdrav način života. Kako biste si osigurali vitalnost i vratili izgubljenu energiju uključite se u natječaj na portalu Zdrava Krava, odgovorite na nagradno pitanje i uživajte u svijetu sauna!

Sve detalje i nagradno pitanje potražite OVDJE. Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare