To je to što me zanima!

Za 60. godišnjicu očistili im kuću zatrpanu smećem

Degelmannima je kuća bila puna smeća. Ormari su bili pretrpani, kupaonica je bila prljava, a po kući se jedva hodalo. Njihov vrt je bio zapušten
Vidi originalni članak

Kuća umirovljenika Gunde (84) i Maxa Degelmanna (85) iz Njemačke je bila puna smeća, miševa, paučine, a instalacije i zidovi su popucali. Ormari su bili pretrpani, kupaonica je bila prljava, po kući se jedva hodalo, a vrt je bio zapušten. Umirovljenici su se javili u RTL-ovu emisiju 'Akcija u četiri zida'. Posjetila ih je voditeljica Tine Wittler (37) koja se šokirala.
- U toj kući nije bilo ni centimetra slobodnog prostora, nije mi jasno kako su uopće mogli živjeti u takvom neredu - rekla je Tine. Dodala je kako su kuću morali čistiti s rukavicama i zaštitnim maskama. Bacili su svo smeće i uredili kuću. Vlasnici kažu kako im je neugodno.
- U kući živimo 45 godina. Nije bilo uvijek ovako neuredno. Počeli smo skupljati uskrsna jaja i leptire. Kasnije nismo mogli prestati - rekla je Gunda. Dodala je kako ona i muž slave 60 godina braka te kako im je ovo najljepši poklon.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sulisa30 20.07.2010.

    Fuj!!! Nepojmljivo...!!!

  • konjina 20.07.2010.

    slika iz ukradenog stana sive

  • HUMI 20.07.2010.

    kako ovi voditelji mogu u to ući..!!!??vlasnici su ipak sami izabrali takav život...

Komentiraj...
Vidi sve komentare