To je to što me zanima!

Za diplomski rad opisala svoj seksualni život na fakultetu

Studentica Karen Owen sa sveučilišta Duke svoj seksualni život tijekom studiranja opisala je na 42 stranice. Analizirala je 13 muškaraca s kojima je spavala
Vidi originalni članak

Studentica Karen Owen je za diplomski rad opisala svoj seksualni život tijekom studiranja, piše AllVoices. Diplomskom radu je dala naslov ''Edukacija izvan učionice: Izvrsnost u području horizontalnog studiranja''. Opisala je muškarce s kojima se seksala na fakultetu i analizirala odnose s njima. Bodovala je izdržljivost, kreativnost, veličinu penisa, agresivnost, a dodatne poene su zaradili muškarci koji su govorili simpatičnim naglaskom. Negativne bodove je davala za drskost i ako su Kanađani. 

Sve o svom burnom seksualnom životu opisala je na 42 stranice i potkrijepila fotografijama 13 muškaraca s kojima se seksala. Njezin završni rad je objavljen na internetu i pročitalo ga je desetak tisuća ljudi. Za jezebel.com Owen je rekla kako nije željela da rad procuri u javnost te da ga je poslala samo na mailove svojih troje prijatelja. Jedan je navodno priznao da ga je proslijedio dalje. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zodijak111 09.04.2012.

    J

  • Radnik1 10.04.2011.

    daje li repeticije? :)))

  • user_45632 08.04.2011.

    Sad ste dali ideju ovim našim "studenticama"(pojedinim naravno), one bi mogle na svojim radovima ovog tipa i doktorsku dizertaciju napisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare