To je to što me zanima!

Za izgubljenog psa zračna kompanija nudila 1100 kn

Nije neobično da aviokompanija izgubi prtljagu, ali izgubiti kućnog ljubimca prilično je neobično, a naknada od 1100 kn u najmanju ruku apsurdna
Vidi originalni članak

Aviokompanija Delta Airlines priznala je da je izgubila psa Paca i ponudila vlasniku, Kanađaninu Josiahu Allenu iz Ontarija kompenzaciju od 1100 kuna. Mješanac Paco je izgubljen na letu iz Puerto Vallarte za Detroit preko Atlante.
- Moj pas je ili u svom kavezu u nekom kutu, nije jeo ni pio 48 sati ili je izgubljen na meksičkom aerodromu, prestrašen i pregladnio - rekao je koji je ispriku Delta Airlanesa nazvao apsurdnom. Allen i njegova djevojka našli su Paca na odmoru u Meksiku i udomili ga. Prije leta su ga cijepili i čipirali ga. Stigavši u Detroit, Paca nije bilo. Delta Airlines je prvo tvrdila kako su ga zaboravili i kako će stići sljedećim letom, a kasnije su rekli da je pobjegao iz kaveza. Allen kaže kako je to nemoguće jer kavez ima dva lokota, a Paco je mali pas. Pokrenuo je internetsku peticiju i skupio već 1500 potpisa kako bi natjerao aviokompaniju da pronađe Paca. Glasnogovornik aviokompanije rekao je kako se ispričao i da su zaposlenici sve pretražili, ali bezuspješno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bbbaka 14.05.2010.

    dao Bog da ga nadu i i da ga vrate ovoj dobroj obitelji,

  • thrys 14.05.2010.

    Zasto je naknada apsurdna? Nema tih para koje ti mogu nadoknaditi clana obitelji.

  • niš koristi 14.05.2010.

    volila bi da ga stvarno pronađete kad vam je već toliko stalo do njega :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare