To je to što me zanima!

Zabranili 'daggering' ples jer je preopasan za penise

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bizarni erotski ples spremio je mnoge muškarce s Jamajke u bolnice sa slomljenim penisima. Vlada je odlučila zabraniti ples koji ponižava žene...
Vidi originalni članak

"Daggering" ples, u kojem parovi simuliraju suhi seks u raznim pozama karakterističan je po velikim rotacijama tijela i visokim skokovima. Mnogi parovi prenijeli su divlji "daggering" ples s podija u spavaću sobu sa strašnim posljedicama. Liječnici su prijavili golemi porast slučajeva slomljenih penisa u godinu dana. Golema popularnost plesa i kritike javnosti prislile su Vladu da zabrani pjesme i spotove sa seksualnim sadržajem. Komisija za kontrolu sadržaja za emitiranje definira "daggering" kao kolokvijalni termin koji se koristi u plesnoj kulturi za "tvrdi" ili "suhi" seks ili aktivnosti ljudi koji javno simuliraju razne seksualne poze.
- Radio, televizija i kablovska neće prikazivati snimke, prijenose u živo, pjesme ili spotove koji promoviraju "daggering" - stoji u njihovoj službenoj izjavi kojom su i podržali zabanu. Iako postoji već godinama na Jamajci, tek su sad prihvatili ime.
- Daggering je ples koji izvlači zvijer iz vas. Ako ne znate što je, zamislite sve seksualne poze i prenesite ih na plesni podij - rekao je komentator Driva koji je protiv zabrane.
Serija videa na YouTubeu prikazuje "daggering" kao brutalni, ponekad nasilan i ponižavajući prema ženama. Jamajka je podijeljena oko zabrane.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • _Chelsea_ 03.06.2009.

    ccccccccccccccccccc

  • dalmosica89 03.06.2009.

    a svašta...

  • HUMI 03.06.2009.

    Glupost.Ko je ekstreman u seksu to će biti i bez tog plesa.Koliko ima situacija i pisama da čovik ubrza svoje pokrete....

Komentiraj...
Vidi sve komentare