To je to što me zanima!

Zabranili mu u knjižnicu jer mu noge i pazusi smrde

Stuart Penman (27) tvrdi da se kupa svaki dan, no da mu mama previše puši, pa smrdi po cigaretama. Godinu dana ne smije u knjižnicu
Vidi originalni članak

Stuart Penman (27) godinu dana ne smije ulaziti u lokalnu knjižnicu u Leicesteru jer su se zaposlenici i ostali korisnici žalili na njegov smrad. Neće ga pustiti nazad dok se ne pobrine za osobnu higijenu, a to se posebno odnosi na pazuhe i stopala. Stuart niječe dio optužbi, no priznaje da mu noge uistinus mrde.
- Svaki dan se kupam, no noge mi i dalje smrde. Živim s mamom pušačicom, pa smrde po cigaretama. No, mislim da me samo zlostavljaju jer me ne vole - kaže Stuart i dodaje da mu se jedan muškarac više puta požalio na smrad nakon čega je on svaki put napustio knjižnicu da se ode istuširati. U knjižnici kažu da je mladi Britanac ignoriraos va njihova upozorenja u proteklih godinu dana.
- Ne smrde cigarete, nego njegov znoj. Ljudi odlaze iz knjižnice zbog njega - kaže upraviteljica knjižnice Margaret Bellamy.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • axlica 06.12.2009.

    tako treba i za tramvaje..

  • tajnamoja 05.12.2009.

    Znam ljude koji vonje pola sata nakon tuširanja. Tu ništa ne pomaže, osim možda malo smršaviti...

  • Rope55 05.12.2009.

    e pa moras biti malo s oproštenjem glu_p da u 27 godina ne skužiš za što služi šampon, gel za tuširanje, sapun, dezić itd....mislim, to je osobna higijena, nema tu nikakvog dodatnog filozofiranja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare