To je to što me zanima!

Zabrinuti otac vozi 5 km/h dok sin hoda ispred njega

Vozeći pet km/h u Ford Fiesti, David Kirkwood prati sina u školu. Na autu mu piše 'Archie hoda do škole. Hvala'. Ljut je jer cesta nema nogostup
Vidi originalni članak

Vozeći pet km/h u crvenoj Ford Fiesti, David Kirkwood iz engleskog Essexa prati sina u školu. Na autu ima natpis 'Archie hoda do škole. Hvala...' Ljut je jer cesta kojom njegov sin svaki dan pješači do škole nema nogostup. Boji se da bi netko od vozača koji tamo jure mogao udariti dječaka. Njegov je prosvjed kratko trajao jer je policija ubrzo došla te odvela Archiea do škole pritom zaprijetivši njegovu ocu da bi mogao ići u zatvor ukoliko ponovi prosvjed. Smatraju da vozeći presporo ugrožava ostale.
- Sramota je da cesta nema mjesto za pješake, a neki se utrkuju po njoj. Bojim se za sina i sve ću napraviti da vijeće osigura novac za nogostup - rekao je zabrinuti otac.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Chilily 09.04.2009.

    vi kaj komentirate da ga stari treba vozit, fulali ste poantu. Stvar je u tome da se ukaže na problem nogostupa, a kako bi se na to ukazalo da stari đika malog do škole? i šta ako tata i ima vremena? razboli se jednog dana, mali mora sam u školu i eto ti ga na.

  • loly0 04.04.2009.

    bas lijepo, ja cijenim to sto je napravio za sina, ali nedaj boze da se netko zaletio na njegov auto i pokupi dijete, bolje da ga vozi do skole lakse bi bilo i dijetetu i njemu.

  • lost_soul 03.04.2009.

    hm... kako bi bilo da sjedne djete u auto i odveze ga u skolu

Komentiraj...
Vidi sve komentare