To je to što me zanima!

Zagrljaj policajca i sina koji je izgubio roditelje dirnuo svijet

Tjedan dana nakon što mu je pijani vozač oduzeo oba roditelja u prometnoj nesreći, Kazzie je imao maturu. Uz njega je bio policajac koji mu je priopćio strašnu vijest
Vidi originalni članak

Roditelji Kazziea Portiea (18) u stravičnoj su prometnoj nesreći u Teksasu poginuli krajem prošlog mjeseca - 24. svibnja. U njihov je motor udario pijani vozač i ubio ih na licu mjesta. Teški zadatak da obavijesti njihove najbliže pao je na policajca Erica Ellisona .

Kada je došao na vrata obitelji Portie, kod kuće je bio samo Kazzie. Bila je to, izjavio je kasnije policajac, najteža stvar koju je učinio u više od dva desetljeća službe . Ne samo da je srednjoškolcu trebao priopćiti da mu roditelja više nema, već je u tom trenutku saznao da je on samo najmlađi od petero djece . Njihovi životi u tom su se trenutku urušili.

Eric Ellison

Samo tjedan dana kasnije Kazzie je imao dodjelu srednjoškolske diplome. Događaj je to kojem se vesele svi srednjoškolci. Kazzie u tom trenutku zaista nije imao razloga za sreću, pa je razmišljao da na dodjelu uopće ne dođe.

To je čuo policajac Ellison i odlučio da će uz njega umjesto roditelja biti upravo on .

- Popeo sam se na pozornicu. Pogledi su nam se sreli i oboje smo zaplakali i to je u redu. Prije toga sam mu rekao: 'Popet ćeš se gore, a tvoji će roditelji biti u prvom redu i ja ću biti s njima.', objasnio je nakon ceremonije Ellison.

- Život ponekad nije pošten, no moraš ići dalje i ne posustati, a Kazzie će učiniti upravo to, zaključio je policajac, a njihov je zagrljaj izazvao velike ovacije u cijeloj dvorani.


Idi na 24sata

Komentari 18

  • liverpool1950 02.06.2015.

    u nekim drzavama netreba imat table auto skole i mos polagat u svom autu a isto tako ne trebas pozit 30 sati sa instruktorom nego te moze ucit svako ko ima vozacku i normalno vozit po cesti

  • liverpool1950 02.06.2015.

    vidis auto livo tako je krizanje a tenk je odnija vuka auto

  • fiore 02.06.2015.

    ovi policajac zaslužuje nagradu,a i ne samo to!u prvom redu čovjek,a poslije ostalo!svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare