To je to što me zanima!

Zaigraj i osvoji put u London u stilu špijuna Johnnyja Englisha

SKUPLJAJ KUPONE U 24SATA Od ponedjeljka vas čeka nova nagradna igra 24sata u kojoj sa samo tri kupona možete osvojiti trodnevno putovanje u London za cijelu obitelj
Vidi originalni članak

Skupljajte kupone od ponedjeljka i osvojite trodnevno putovanje u London za cijelu obitelj, a tamo vas očekuju paket opreme za tajnog agenta i treninzi borilačkih vještina.

Film “Johnny English ponovno na zadatku” je u kinima, a vi možete u samo tri dana sakupiti nagradne kupone i osvojiti putovanje u London za četiri osobe u stilu ovog simpatičnog špijuna. 

Osim povratnih karata Zagreb-London-Zagreb očekuje vas pravo luksuzno putovanje na kojem ćete se osjećati poput tajnog agenta. Od aerodroma do hotela s četiri zvjezdice vozit će vas limuzina, a na povratku na aerodrom povest će vas osobno vozilo. Dobit ćete paket opreme za tajnog agenta, trenirat ćete borilačke vještine, uživati u prezentaciji i simulaciji virtualne stvarnosti. U hotelu s četiri zvjezdice boravit ćete tri dana, a tamo su vam osigurani doručak i ručak.

Od ponedjeljka, 22., do srijede, 24. listopada, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom tri dana sakupiti ukupno tri kupona.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe tri nagradna kupona i pošalju na adresu P.P. 552, 10 001 Zagreb, s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji put u London”. U bubanj ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do srijede, 31. listopada 2018., do 9 sati. Nagrada će se istog dana javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata.

Isprika čitateljima i važna obavijest

Dana 22.10.2018 u broju 4814 na kuponu 1 te 23.10.2018.u broju 4815 na kuponu 2 objavljen je pogrešni poštanski pretinac (P.P.522) za nagradnu igru "Osvoji put u London". Točan P.P za istu nagradnu igru je 552 na koji igrači šalju sakupljene kupone. Ovim putem se ispričavamo igračima nagradne igre.

Pravila korištenja osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji put u London”, koja se održava u jednom kolu, od 22. 10. do 24. 10., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično tako da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole 24sata d.o.o. kao voditelj obrade pisanim će putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Valja napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vulgaris_1 28.10.2018.

    Popunjavanje prostora?

Komentiraj...
Vidi sve komentare