To je to što me zanima!

Zaliha za smak svijeta: 'Travu' od 9 mil. kuna našli u bunkeru

Policija je otkrila bunker koji je izgrađen prije gotovo 40 godina i bio dizajniran za zaštitu vladinih dužnosnika u slučaju nuklearnog napada, ali se danas očito koristi u druge svrhe...
Vidi originalni članak

Šest osoba je uhićeno nakon što je policija upala u bunker u engleskom Wiltshireu i otkrila marihuanu u vrijednosti od milijun funti, odnosno nešto manje od 9 milijuna kuna. Policija je bila svjesna da je bunker gotovo potpuno neprohodan, pa se odlučila na raciju koja je u konačnici uspjela. Petorica muškaraca i maloljetni dječak uhvaćeni su na licu mjesta, s tim da su trojica uhvaćena unutra. Pronađeno je nekoliko tisuća biljaka marihuane, a pretpostavljena cijena na tržištu zaprepastila je istražitelje, piše The LAD Bible.

- U zgradi se na dva kata nalazi dvadesetak soba i gotovo svaka je bila prepuna marihuane, a našli smo veliki broj dokaza prethodnih usjeva. U ranoj fazi istrage još uvijek ne možemo otkriti točan broj biljaka, ali možemo slobodno reći kako se radi o tisućama, a cijena na tržištu je oko milijun funti, izjavio je Paul Franklin, glavni istražitelj.

Dodao je kako je ovo najveći i najelegantniji posjed uzgoja marihuane s kojim se dosad u životu susreo. Uhićeni će biti optuženi za proizvodnju i preprodaju marihuane.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Malalađa 01.03.2017.

    WAKE N BAKE

  • --- DAVOR --- 28.02.2017.

    Trava je MASONIMA največi svjetski problem pošto bi ljudi postali miroljubivi, smireni, totalno cool što je u suprotnosti njihovim agendama kojima nabrijavaju ljude u ratove kako bi unutar kaosa mutili i okretali svijet u svoju korist.

  • 27.02.2017.

    bunker pun droge

Komentiraj...
Vidi sve komentare