To je to što me zanima!

Zamislite da vas boli zub, a kod zubara vas dočeka ova sestra...

Ning Chen radi u jednoj stomatološkoj ordinaciji na Tajlandu. Pacijenti izmišljaju zubobolje samo da ju mogu vidjeti, no ona je u sretnoj vezi. Ipak, godi joj pažnja muškog roda...
Vidi originalni članak

Zamislite da vas boli zub, otiđete k svom zubaru, a tamo vas dočeka - ona. Ning Chen (25) proglašena je 'najseksi medicinskom sestrom na svijetu', a njezine fotografije na Instagramu otkrivaju i zašto.

Gotovo svakodnevno objavi novu fotku i razveseli svojih 23 tisuće pratitelja. Ova Tajvanka osvojila je internet svojim selfiejima i brzo postala popularna, no na veliku žalost muške populacije - zauzeta je.

- U sretnoj vezi sam. Čak mi i dečko kaže da sam najljepša medicinska sestra na svijetu. Meni je to baš smiješno, kaže vrckava Ning, koja je zahvalna ljudima na podršci i komplimentima.

Početkom ove godine počela je raditi u jednoj stomatološkoj ordinaciji u Taichungu, u koju pacijenti dolaze s navodnim zuboboljama samo kako bi vidjeli zgodnu sestru.

Inače, tajvanske stomatološke medicinske sestre često se odabiru po kriteriju ugodnog ponašanja i atraktivnog fizičkog izgleda.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • jabuka5 26.11.2017.

    baš je cura lijepa , ,

  • 23.11.2017.

    fetis su mi japanke pa bi me stalno bolio zub, ali realno svaka cetvrta ordinacija kod nas ima bolju sestru!

  • novival12🇭🇷✌ 23.11.2017.

    Pazi...samo sto je jedna bu...a napisala da je prelijepa onda ove ostale naprave copy paste...neznas ko je luđi..i bajdvej nije uopće lijepa kod nas u Lijepoj našoj ima stoputa lijepših..

Komentiraj...
Vidi sve komentare