To je to što me zanima!

Zaprosio je curu na omiljenom blogu pa sve snimio kamerom

Matt je složio manji 'govor' kojeg je objavio na njenom omiljenom blogu te je uključio web kamericu. Nakon što je njegova djevojka otvorila blog počeo je snimati reakciju
Vidi originalni članak

Matt Mordarski (29) iz SAD-a je nekoliko mjeseci razmišljao kako bi mogao zaprositi curu te je odlučio sve obaviti pomoću moderne tehnologije. Složio je manji 'govor' kojeg je objavio na njenom omiljenom blogu te je uključio web kamericu. Nakon što je njegova djevojka Lauren Proux otvorila blog počeo je snimati njenu reakciju.

- Matt je sreo Lauren prije nešto više od godinu dana, a od samog početka je znao kako je ta veza posebna. Jedna sretnica dobila je priliku osvojiti neprocjenjivu nagradu: Mattovu vječnu ljubav, a Matt bi joj želio postaviti jedno pitanje. Hoćeš li se udati za mene? - napisao je u blogu. Na snimci kamere se vidi kako Lauren zbunjeno čita blog te se na kraju iskreno nasmije. Okrenula se prema Mattu koji je cijelo vrijeme bio s njom u sobi te ga je pitala misli li on ozbiljno. Pristala je udati se za njega te mu je potrčala u zagrljaj. Čak je i na blogu odgovorila kako će se udati za njega. 

- Nisam očekivala da će me zaprositi. Bilo je to najbolje iznenađenje u mom životu - rekla je Lauren. Dodaje kako je samo dva tjedna prije prosidbe rekla svojoj majci da ne misli kako će ju Matt zaprositi, prenosi Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 12

  • IryGuštin 22.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • deshru 18.04.2011.

    jako simpatično! jako inovativno! neka cijeli svjet vidi kako sam ja to divno smislio i proveo! bravo ja! gledajte nas kako smo lijepi, simpa i mladi! i još k tome urbani! sljedeće će biti naša svadba na netu, pa projektiranje djeteta u photoshop-u, pa virtualni odgoj, pa..... a kaj sad? sljedeći par nemože napraviti isto! moraju izmisliti nešto novo.... možda prosidba preko oglasa u dnevnim novinama koje draga čita za doručkom dok ju snima web kamera i plasira video direktno na portal tih istih! nađite život!

  • SavezVutre 14.04.2011.

    nazalost moderno doba.. sad nek svrsavaju preko bloga.. kad ga za 20 godina netko pita gdje si ti zaprosio zenu... "pa et ja sam mao svrljo na netu pa sam tu i zenu zaprosio"

Komentiraj...
Vidi sve komentare