To je to što me zanima!

Zbog agorafobije će 38,2 milijuna kn pokloniti djeci

Pauline iz Velike Brtianije na lotu je osvojila 38,2 milijuna kuna. Pati od agorafobije te neće posjetiti egzotične zemlje jer ima česte napadaje panike
Vidi originalni članak

Pauline Stanley (59) iz Churchdowna na lotu je osvojila 38,2 milijuna kuna, ali sve će pokloniti djeci jer pati od agorafobije, odnosno straha od otvorenih prostora. Neće posjetiti egzotične zemlje, već se počastila 'jakom kavom sa šećerom'. Zbog čestih napadaja panike ne odlazi daleko od kuće bez pratnje obitelji. Navela je i kako joj nije bilo posebno uzbudljivo otkriti veliki dobitak.
- Pratila sam izvlačenje lota te sam zapisala brojeve na papirić. Ležerno sam pričala sa suprugom te nisam odmah provjerila svoje brojeve. Nakon što sam shvatila da sam dobila na lotu nazvala sam kćer - rekla je Pauline. Dodala je kako joj ništa ne fali u životu. S agorafobijom se bori već deset godina, ali kaže kako nije zabrinuta. Ima troje odrasle djece kojima će pokloniti dobitak. Njen suprug Barry (61) rekao je kako će vjerojatno oko ljeta otići u mirovinu te da bi samo više vremena želio igrati golf.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • crna400 06.05.2010.

    dovoljno bi mi bilo od toga 5%....

  • bubamara 23 06.05.2010.

    pa kome ce sad pokloniti svojoj djeci ili bolesnoj na pocetku teksta kaze bolesnoj na kraju svojoj

  • predsjednik03 06.05.2010.

    ja sam ti sin iz Hrvatske !! kako se na sječaš ! oču i ja dio kolača

Komentiraj...
Vidi sve komentare