To je to što me zanima!

Zbog čudne fobije Britanka se seksa samo u prirodi

Danielle Vincely (24) kaže da je njenim dečkima u početku zabavna no da im vrlo brzo dosade javni parkovi i haube automobila te ju na kraju ostave
Vidi originalni članak

U početku sam dečkima zabavna, jer im je izazovno voditi ljubav na otvorenom, na klupici u parku ili haubi auta, no poslije im dosadi, posebno ako pada kiša, pa me ostave - priča Danielle Vincely (24) koja zbog neobične fobije na seksualne igrice ni ne pomišlja u toplini svoga stana.
- Nije da nisam pokušala. No uhvati me panika, počnem se gušiti i mislim da ću se onesvijestiti - objašnjava Danielle koja je problem otkrila s 18 godina. Tad je prvi put spavala s dečkom.
- Zamišljala sam da će mi prvi put biti savršen i romantičan, no mrzila sam svaki trenutak. Samo sam htjela da završi. Svaki put kad smo se pokušali seksati ispala bi totalna katastrofa. Sve dok se jednom pijani nismo seksali u parku. Odjednom sam se počela osjećati odlično - kaže Britanka. Liječnik joj je propisao antidepresive da se oslobodi straha, no ona rađe pristaje na seks u prirodi nego na opasnost od ovisnosti o lijekovima.
- Znam da će ljudi misliti da sam čudna, ali više me nije briga. Neki se boje paukova, neki visine, a ovo je moja fobija i polako se učim nositi s njome - kaže Danielle.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bosnia_80 22.03.2010.

    šta je sa njenim desnim okom..nije ga valjda izgubila u prirodi ???

  • krizbaher 22.03.2010.

    Nije se za čuditi ovoj maloj kad je čitava Engleska već stoljećima toliko umobolna i izopačena zemlja da je to nevjerojatno!

  • Niram 22.03.2010.

    dojdi mala k meni u zagorje pa da se igramo u lepim šumama zagorskim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare