To je to što me zanima!

Zdrava Krava vam poklanja komplet knjiga za odgoj djece!

Povodom Mjeseca dječje knjige koji se u listopadu obilježava u cijeloj Hrvatskoj Zdrava Krava vam je odlučila pripemiti vrijedne nagrade
Vidi originalni članak

Ovaj listopad bit će obilježen kao Mjesec dječje knjige diljem Hrvatske, te će se u svim knjižarama Profil Mozaik održavati različite akcije i događanja za djecu i roditelje. Projekt, osim edukativne, ima i humanitarnu svrhu jer će se od svake kupnje iz dječjeg asortimana donirati 1 kuna Udruzi Buđenje za djecu s ADHD-om - poremećajem pozornosti s hiperaktivnošću.

Uključite se!

Zdrava Krava vas poziva da se uključite u nagradni natječaj! Potrebno je odgovoriti na pitanje s kakvim se sve izazovima susrećete pri odgoju djece? Na portalu Zdrave Krave napišite svoj odgovor jer će najkreativniji komentari biti nagrađeni kompletom knjiga za zadovoljne roditelje, te sretnu i zdravu djecu u izdanju Profil Mozaik. Tri najoriginalnija čitatelja čiji komentari budu izabrani dobit će na dar poklon paket od tri knjige: ''Neumorna djeca, bespomoćni roditelji'', ''Razigrano djetinjstvo'' i ''Što nas djeca mogu naučiti''.

Komentirati možete do srijede 17. listopada, a uključiti se možete ovdje. Sretno svima! 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • atomizer 22.10.2012.

    i gdje se vidi tko je dobio nagradu?

  • user_28947 14.10.2012.

    Izvinite ali pošto djece nemam, neću na natjecanje. Neka nagradu osvoje oni, koji imaju djecu i ne baš puno novca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare