To je to što me zanima!

Zdrava Krava vas nagrađuje darovima za bezbrižno ljeto

Zdrava Krava je pripremila veliku ljetnu nagradnu igru Sunce na dar u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade za ljepše, zdravije i bezbrižnije ljeto
Vidi originalni članak

Velika ljetna nagradna igra održava se u razdoblju od 27. lipnja u 12:00 sati do 4. srpnja 2011. godine u 10:00 sati. U igri možete sudjelovati tako da ispunite obrazac s traženim osobnim podacima i odaberete nagradu koju želite!
Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je ispuniti sve tražene podatke u obrascu, odabrati nagradu za koju se želite natjecati, odgovoriti na sigurnosno pitanje i kliknuti Prijava! Vaše sudjelovanje u igri na taj će način biti zabilježeno. Prijaviti se možete i više puta dnevno te za različite nagrade!

Obrazac za prijavu potražite na zdravakrava.hr.

Po završetku nagradne igre održat će se izvlačenje, a sretne dobitnike objavit ćemo 4. srpnja tijekom dana, te ih telefonom obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade. 

Sve o nagradama pročitajte ovdje  i pogledajte ih u galeriji slika, a ovdje proučite pravila nagradne igre.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • anchyzu 01.07.2011.

    sve to super zvuči,,ali u pravilima jasno piše da je dobitnik dužan preuzeti nagradu na navedenoj adresi u Zagrebu,a šta je s nama koji nismo iz Zagreba i nemamo novaca da bi došli podići svoju nagradu,,dali postoji mogućnost slanja poštom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare